Català   Español   

Edisa Telecomunicacions – Qui som

Som una de les empreses que millors resultats aconsegueix en tot el relacionat amb les telecomunicacions i la seguretat. Garantim la seva satisfacció.

Telecomunicacions Girona

Qui som

Som Edisa Telecomunicacions, una empresa gironina creada l'any 2005 amb una extensa i reeixida implantació en el sector. Gràcies al nostre equip humà, amb més de 20 anys d'experiència en l'àmbit de la seguretat i les telecomunicacions, i a la utilització de les tecnologies més avançades del mercat, ens hem caracteritzat per l'alta qualitat dels treballs efectuats.

A Edisa Telecomunicacions treballem seguint unes polítiques integrals, les quals estan fonamentades en dos pilars, la bona atenció al client i la garantia de resultats eficients en tot el relacionat amb els sistemes de telecomunicacions i seguretat.

La nostra vocació de servei ens obliga a estudiar les veritables necessitats dels clients, oferint-los les solucions més òptimes. Si els nostres clients decideixen subscriure amb nosaltres un contracte de manteniment l'hi oferim d'una manera flexible i clara, sense lletra petita. No creiem en llargs contractes de permanència que coartin la llibertat dels nostres clients.

Oferim un servei postvenda personalitzat i sense telèfon de tarificació addicional. No parlarà mai amb màquines.